När du vill få ett trendigt hem är det bästa att satsa på olika inredningsdetaljer. Låt dig inspireras av trenderna som råder och shoppa sedan loss online. Att beställa inredning på nätet är perfekt om du vill ha ett stort utbud att välja mellan.

Att köpa och inreda med nya inredningsdetaljer är i särklass det effektivaste sättet för att få ett trendigt hem. Du kan på Varuhus1.se hitta modern inredning som ger ditt hem det lyft du önskar. Att handla inredning på nätet är både smidigt och lätt. Du kan i lugn och ro botanisera bland sortimentet och komma fram till vad som skulle passa bäst in i ditt hem. När du shoppar hemifrån kan du enklare se vad som skulle passa och inte.

Årets trendfärger

Att inreda med årets trendfärger är ett sätt att förnya hemmet. Färger kan skapa en ombonad och trygg känsla om du väljer rätt. I år är det modernt med klara och pigga kulörer som blått och rött. För att hitta just dina färger ta inspiration av vilka färger som passar till olika stjärntecken. Förutom färger kan mönstrad inredning ge nytt liv till ett rum.

“Vi ser mer signalfärger – klara, pigga kulörer.” Läs mer här

Inredningsdetaljer att satsa på

Skålar, vaser, lådor, brickor och textilier av olika slag är inredningsdetaljer som du kan satsa på detta år. Ett tips är att inreda med persikotoner, rosa och orange. Retro är något annat som trendar nu och du kan med fördel köpa inredning som inspirerats av 1980- eller 90-talet.