Att blanda tidstroget med aktuell design kan ge en spännande inredning. Du kan med hjälp av loppisfynd och nya möbler få en vacker och personlig inredning. Våga mixa och matcha olika stilar med varandra.

När du ska inreda i ditt hem kan du använda dig av nyproducerade saker men också gamla saker som loppisfynd. Genom att blanda gammalt och nytt kan du få en unik inredning som samtidigt är väldigt trendig. Att investera i en tv-bänk eller mediabänk som har en snygg design är en bra idé. Du kan ha mycket användning av att hitta en mediabänk eller tv-bänk som passar din inredning. Det är väldigt praktiskt och funktionellt att ha en sådan i vardagsrummet. Du kan förutom att hålla ordning på sladdar och olika tekniska prylar även ställa vackra inredningsföremål på mediabänken.

Hitta en bra balans mellan loppisfynd och nya prylar

Om du köper en ny mediabänk kan du pryda den med inredningsföremål som du hittat på loppis. Till en ny soffa kan du hitta ett snyggt och tilltalande begagnat soffbord. Det är när du blandar gamla och nya saker på ett genomtänkt sätt som du kan få till en magisk inredning. På loppis kan du hitta massor med snygga saker, allt från möbler till inredningsdetaljer. Ibland kan du dock behöva leta för att hitta dom där riktigt bra fynden men det finns massor att hitta. Du kan även köpa begagnade saker som du kan rusta upp och fixa till. Våga måla om eller klä om en sak för att ge den nytt liv.

Bästa tipsen för att fynda på loppis:

• Kolla alltid skicket innan du slår till.
• Ha en lista på vad du ska kolla efter.
• Inspektera alltid textilier för att inte få hem ohyra.
• Besök loppisen direkt den öppnar.

Våga ta ut svängarna

När du ska inreda kan du absolut mixa olika loppisprylar från olika tidsepoker. Sådana saker jag skapa en oväntad bra harmoni. När du ska blandar olika loppisfynd och nya saker kan du blanda vilt om det finns en gemensam nämnare som knyter ihop allt till en helhet. Du kan med fördel leka med olika proportioner, material och mönster för att skapa en spännande inredning. Ibland kan till och med överdosering löna sig. Oavsett vad du önskar ha för look går det att åstadkomma med både gammalt och nytt.