För att du ska få det bästa priset för din bostad vid en försäljning är det betydelsefullt att hitta en bra mäklare. En skicklig mäklare kan bidra med massor som exempelvis hur du ska styla din lägenhet för att locka rätt köpare. Notar som har kontor i Solna är experter på området och har den erfarenhet som krävs för att lyckas med en bostadsförsäljning.

När du ska sälja din bostad är det en stor fördel att anlita en mäklare som har god lokalkännedom. Ett tips är att anlita Notar fastighetsmäklare Solna om du bor där. Notar i Solna kan hjälpa dig till en lyckad och trygg bostadsaffär, en som du kan känna dig nöjd med. Eftersom de kan Solna in i minsta detalj vet de vad som krävs för att sälja just din bostad till det bästa priset. Mäklarna på kontoret i Solna har en hög kunskapsnivå och är fenomenal på att marknadsföra olika objekt. Boka in ett förutsättningslöst möte för att höra mer om vad de kan göra för dig.

Homestyling kan ge ett bättre slutpris

Mäklarna på Notar i Solna kan hjälpa dig med allt från värdering av bostaden till homestyling. De är proffs och vet vad som krävs för att göra en bostad attraktiv och locka potentiella köpare. Homestyling är när bostaden piffas till och görs attraktiv för potentiella köpare. När en bostad ska sälja ska en dröm och en känsla säljas in. Därför är värt att lägga energi på att styla lägenheten inför fotograferingen och visningen. Det är svårt att säga vad homestyling kan göra för priset men med fler spekulanter och fler som budar är oddsen högre för ett bättre slutpris.

Anlita proffs för homestyling

Det är viktigt att göra bostaden tilltalande för rätt målgrupp. Generellt sätt är det inför fotografering och visning alltid bra att storstäda, plocka bort privata föremål och se till att inredningen håller en röd tråd. Du kan alltid anlita en stylist för ändamålet om du inte vill göra det själv.